onsdag 12 maj 2010

Cordon Bleu på mammavis
Alicia har favoritkompisen Margaux på besök och vad gör man då om inte kockar ihop några läckra crêpes till eftermiddagsmellis. Jag har fått uppfattningen att alla franska mammor gör det minst en gång varje dag :) Tjejerna körde med jordgubbssylt men jag körde traditionell French Style, dvs. med Nutella. Vad kan jag säga mer än att det är syndigt gott.

Idag har jag verkligen legat i. Vet inte om det har något att göra med att vi äntligen har fått tag på någon som ska hjälpa oss med städningen av vår lilla lya, hon börjar tisdag nästa vecka. Plötsligt känns dammsugning och golvtork lekande lätt. Känner mig som värsta Martha Stewart á la Biviers. Måste dock erkänna att om man faktiskt städar varje vecka så är det inte så tungt. Skiten sitter inte så hårt liksom och Mathildas pälstussar ligger inte i drivor. Vad ska jag göra nu då? Hoppsan, det är bara att börja att fundera på middagen. Den ska ju naturligtvis stå på bordet när maken kommer hem...

Just det, idag fick jag bekräftat att en kompis som heter Claudia blir frisläppt för lite shopping på lördag. Jag säger bara äntligen...jag har inte shoppat så lite på tjugo år tror jag. Per tycker att det är nyttigt men jag vet inte om jag håller med. Jag är säker på att shopping frigör endorfiner eller ett och annat lyckorus. Kramiz säger jag och min bloggkompis Mathilda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar